Over TDR

Na jaren voor verschillende werkgevers aan de slag te zijn geweest zocht ik naar meer techniek. Ik wil de goede ervaringen en beste opgedane kennis in praktijk brengen binnen mijn eigen bedrijf. Technische Dienst Rutten, ofwel TDR.

TDR beschikt over een brede technische kennis en deelt deze graag met haar klanten.
Zo kan TDR een duurzaam, maar toch economische product bieden, wat aansluit op de wensen en behoeften van u als klant.

TDR ofwel TECHNISCH, DIENSTBAAR en RESULTAAT

Over mij

Mijn naam is Bram Rutten,  geboren in 1983, samenwonend en vader van 2 zonen.

Sinds ik kan lopen ben ik ge√Įnteresseerd in techniek, vanaf dat moment is mijn kennis van materialen en technische producten alleen maar gegroeid, doordat ik in eerste instantie hobbymatig alles uit- en in elkaar draaide, om hiervan te leren hoe het functioneert.

Mijn uitgangspunt is een product zo af te leveren zoals ik het zelf zou willen hebben, een product waar u jarenlang plezier van heeft.

Nadat ik de technische opleiding afgerond heb kon ik niet meer wachten om mijn technische kennis in de praktijk te gaan brengen en ben begonnen met werken in verschillende werkvelden, o.a. autotechniek, constructiebouw en panelenbouw.

Maar ik bleef hunkeren naar meer techniek. Om dit te realiseren ben ik in 2007 begonnen in de koeltechniek. Uiteindelijk bracht ook dit mij onvoldoende uitdaging en vooral creativiteit dat ik in 2017 besloten heb als ZZP-er verder te gaan, om er voor te zorgen dat mijn passie en creativiteit voor techniek nog meer tot hun recht komen.

 

Previous slide Next slide Show content Hide content